Despre noi

Date de contact

Despre noi

CHARLIE COMAT este prima casa de comert care din 05.03.1991  activeaza pe piata materialelor de constructii , punand la dispozitia clientilor sai o gama variata de metale, materiale de constructii si instalatii.

Venind in intampinarea clientilor, societatea ofera servicii de transport cu mijloace de transport de la 2 T la 26 T . Prin comercializarea unor produse de foarte buna calitate, cu o durata mare de viata si la costuri rezonabile, societatea a cunoscut in toti acesti ani o permanenta ascensiune. Avand ca deviza “ Ne respectam cuvantul” , punem pe primul plan asigurarea unui sistem de norme si valori care sa contribuie la realizarea satisfactiei clientilor nostri si la atingerea obiectivului ca, in timp, sa devenim un reper important , atat in Oltenia, cat si in tara.

Societatea are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu, certificat ISO 9001:2008 si 14001: 2005

ORGANIZARE
Echipa noastra este formata din personal calificat care vine mereu in sprijinul clientilor. Asa ca indiferent ce nelamurire aveti, noi vă vom ajuta sa gasiti cele mai bune solutii, la preturi extrem de avantajoase care se raporteaza la calitatea produselor oferite.

Pentru noi, cei mai importanti sunt clienții. Orice persoana care vine la sediul firmei noastre este tratata cu respect si amabilitate, beneficiand de consiliere profesionala de la angajați dedicati meseriei lor. Astfel, ne putem mandri cu faptul ca orice client multumit, devine un client fidel. Gama produselor Charlie Comat este generoasa, iar toți cei care ne trec pragul vor gasi in incinta depozitului nostru materialele dorite.